Thecon

Thecon
September 14, 2018 No Comments Uncategorized Dana

Thecon este o firmă de IT care oferă și găzduire web, specializată în servicii web personalizate, adoptă diferite strategii de marketing, folosesc cele mai avantajoase tehnologii de web desingn. Din 2015 au început campania de susținere a bloggerilor, până astăzi au ajutat 200 de bloggeri. Timp de două ore, blogului i se aduce o nouă imagine, iar la final dacă mai e ceva de făcut primești o listă cu ce anume trebuie să faci. Am primit și eu teme pentru acasă după ce mi-au operat blog-ul. Fac treabă bună, spun acest lucru pentru că sunt mulțumită, îmi este și greu și ușor să lucrez pe noua interfață, descoper lucruri noi, mă cert cu pozele… Campania continuă nu s-a terminat și ei merg mai departe cu bloguri mici aflate la început de drum cu bloguri care doresc să se îmbunătățescă !

Thecon este un fel de doctor, pentru bloguri, mai întâi consultă pacientul apoi îl operează, reanimează, salvează și la final toata lumea e mulțumită. Dacă voi mai avea idei, de îmbunătățire, acum știu la cine să apelez fără teamă, doar cu încredere! Ah, si se ocupa si de hosting.

Chiar asa a fost si cu mine. Am avut un blog, mi-a expirat domeniul si ulterior, exact cand vroiam sa reiau partea de scris pe blog m-au contactat ei. Avand in vedere ca ofera si servicii de gazduire web, mi s-a parut un super ajutor. Totul s-a intamplat foarte repede si super profi. Acum am un blog pe care astept sa-l populez si sunt mai mult decat incantata sa continui una dintre pasiunile mele: scrisul.

Multam fain Thecon si va felicit pentru initiativa!

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *